Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Але в цей раз Вова показав незвичайний знімок, на якому позує один в яскравому образі, а в підписі до фото поділився своїми емоціями після відвідування коуч-програми "Upgrade".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Вова позує у синіх шортах і якомусь дивному халаті, який у момент фото відкриває. Те ж саме роблять люди, які стоять поруч з артистом. А у підписі до фото Володимир розповідає, що відбувається.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Коли ти знаєш все про сексуальний погляд! Закінчився @upgradeisgreat і мені здається закінчився колишній я. Хоча наївся новий у два рази сильніше, веселіше і краще я. Багато хочеться ванільного і розпливтися у подяках, але краще випробувати це все особисто. У мене з'явилися неймовірні знайомства, друзі і я так наржався! Чисте світло (це для тих, хто в темі, вибачте за жарт внутряк). Всіх люблю", - написав він. А Надя Дорофєєва внизу написала: "Секта". Шанувальники тут же взялися коментувати фото Дантеса.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.