Відома своїми скандальними іміджем українська телеведуча Сніжана Єгорова втретє зібралася заміж. Про заручини епатажна жінка повідомила вчора на своїй сторінці у Facebook.

Сніжана Єгорова повідомила, що вона заручилася і зовсім скоро вийде заміж на всю країну з допомогою соцмереж. Ані про свого обранця, ані про те, коли саме відбудеться урочиста подія, Сніжана не розповідала.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Друзі та прихильники у коментарях один наперед одного взялися вітати Єгорову. "І хто цей сміливий чоловік?", "я щиро бажаю тобі щастя, ти його заслуговуєш, як ніхто інший", "щаслива за вас" – пишуть у коментарях небайдужі до особистого щастя зірки юзери.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У коментарях до посту ТВ-зірки знаходяться не тільки привітання, але й розпитування фоловерів про нового чоловіка Сніжани Єгорової.

На питання небайдужих шанувальників ведуча відповідати не поспішає. Але раз вона вирішила публічно заявити про таку важливу для себе подію, напевно незабаром варто чекати і подробиці.

Єгорова

У свій час її гучне розлучення з актором Антіном Мухарським облетіло чи не всі таблоїди.

Антін Мухарський

Варто нагадати про те, що у Антіна і Сніжани Єгорової троє спільних дітей: два сини - Андрій (2006 року народження) і Іван (2012) і дочка Аріна (2010).

Нагадаємо, українська співачка Софія Ротару нещодавно потрапила в лікарню з підозрою на інсульт.

Як повідомляв Знай.uа, зірка Кварталу 95 виходить заміж, пропозицію руки і серця отримала просто на сцені: фото.

Також портал Знай.uа писав про те, що днями відома ведуча і співачка Регіна Тодоренко продемонструвала кумедний образ на церемонії вручення премії "Людина року" за версією журналу GQ.