Шанувальники королівської сім'ї стали помічати, що герцог Сассекський принц Гаррі стрімко лисіє. Журналістам вдалося з'ясувати причину цього завдяки коментарю спеціаліста з пересадки волосся з Королівської клініки Манчестера Азіма Шамалака.

За припущенням Шамалака, принц Гаррі втрачає волосся через емоційний струс. Так, за останній час він встиг пережити весілля, народження первістка і підвищену увагу з боку преси. Крім того, у герцога є явна генетична схильність до облисіння.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Батьківство негативно позначилося на волоссі принца Гаррі. За останні кілька місяців лисини помітно збільшилися", – пояснив хірург.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що залисини характерні для всієї родини Віндзорів. Вони спостерігалися у принца Філіпа, Чарльза, а також у принца Вільяма.

"Облисіння Гаррі починалося повільніше, але тепер, у віці 34 років, він швидко наздоганяє свого брата", – додав фахівець.

Нагадаємо, Меган Маркл звинуватили у знущанні над принцом Гаррі.

Як повідомляв портал Знай.uа, принц Гаррі і Маркл потрапили в черговий скандал.

Також портал Знай.ua писав, шанувальники герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон вважають, що вона знову вагітна.