Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним відпочинком, відправившись в заміський будинок з сім'єю. Так, у Сторіс артистка показала, що не розслабляється навіть у відпустці, опублікувавши частину ранкового тренування зі старшою донькою Машею. Тепер навіть хейтерам стане зрозуміло, що ідеальна фігура Олі - це важка щоденна праця.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Насамперед - розминка та кардіо.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Потім - глибокі випади для сідниць.

Розтяжка.

Для рук Оля використовує невеликі гантелі і диван.

А ось прес можна підкачати за допомогою молодшої доньки Аліси.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.