Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото з відпочинку, вирушивши з чоловіком Потапом, виконавцем Позитивом і його дружиною на Сардинію, Італія. Так, артистка прикрила половину обличчя солом'яним капелюшком, засвітивши груди в купальнику.

"Композиція називається «муха». Фото зроблено@positiff", - пожартувала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "😂😂😂 дуже популярна ця тема в липні і серпні з мухами 😅", "Я її і не бачила🤣 тільки після підпису 😂", "Дуже ніжно😍", "Молодці😅😅😅😅😅", "Це для підписників які дуже уважно дивляться фото", "Муха фото не зіпсувала ,ти красуня.", "Інтригуюче фото👍❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.