Більшість українських артистів зараз знаходяться на морях, відпочивають у дорогих готелях або бездіяльно проводять час. Ті ж, хто залишився в столиці з різних причин, балують себе походами на різні вечірки.

30 серпня в музеї історії Києва якраз пройшла одна з таких вечірок - закрита презентація художньої виставки «Ласкаво просимо до щастя» Анни Чичеріної. Підтримати молоду художницю прийшли її друзі зі світу шоу-бізнесу: співачка Анна Добриднєва, телеведучий і шоу-мен Анатолій Анатоліч з дочками, дизайнер Анастасія Іванова, група On I Ona та багато інших.

Українські любителі живопису

Розважали гостей учасники Чорноморських ігор «Hot Band», дует Олександра Федун і Катерина Швець і спеціальний гість - зірка серіалу «Школа», співачка Анна Трінчер.

Тон вечора задавала ведуча Марія Виноградова, яка засліплювала всіх своєю білосніжною посмішкою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Від телеведучої було неможливо відірвати погляд

Картини художниці найчастіше представляли собою зображення дітей, і це не дивно, так як, за її словами, писала вона їх в більшості своїй з допомогою спогадів з дитинства.

Господиня вечора - Анна Чичеріна

««Ласкаво просимо до щастя» - це моя перша виставка. Дякую всім, хто прийшов мене підтримати. Мене надихає те, що за допомогою своїх картин я можу спілкуватися з людьми без слів. З цим проектом я поїду по містах України, попереду - Харків і Львів. А взимку планую зробити нову виставку в Києві», - розповіла Анна Чичеріна.

Найяскравіші моменти з вечірки дивіться в нашій галереї.

Фото 1 из 11.
Фото 2 из 11.
Фото 3 из 11.
Фото 4 из 11.
Фото 5 из 11.
Фото 6 из 11.
Фото 7 из 11.
Фото 8 из 11.
Фото 9 из 11.
Фото 10 из 11.
Фото 11 из 11.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.