Серіал "Татусеві точки" в свій час вважався культовим, оскільки не було ні однієї людина, яка б не чула про нього або не дивився хоча б один епізод. Перша серія "Татусевих дочок" вийшла в 2007 році, а фінальну транслювали навесні 2013. За цей час актори стрічки полюбилися аудиторії по всьому СНД.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Одним з найяскравіших персонажів був Веніамін, який фізику не менше, ніж героїню Дашу. Досить худорлявий молодий хлопець, завжди в старанним вигляді і окулярах – така роль дісталася в той час маловідомого актора Філіпа Блідому. Тепер знаменитість не дізнаються навіть шанувальники. Про це повідомляє Clutch.

Блідий за ці шість років встиг набрати м'язову масу, змужніти і навіть позбутися всіма улюблених кучериків, хоча останню новину шанувальники серіалу взяли з болем у серці. Незмінною залишилася лише блискуча посмішка Філіпа Блідого, яка продовжує завойовувати жіночі серця.

Нагадаємо, що зробили підбірку маловідомих фільмів, які варто подивитися всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий український фільм розірве шаблони і вразить глядача.

Також портал Знай.ua писав, що у зірки "Татусевих дочок" Нонни Гришаєвої остаточно поїхав дах через пожежу в Сибірі.