Російська світська левиця Олена Кравець була шокована новиною про те, що імпланти компанії Allergan викликають агресивну форму раку грудей.

Відповідний пост вона написала на своїй сторінці в Instagram, відреагувавши на дослідження американського управління з нагляду за якістю медикаментів (FDA).

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що компанія Allergan на прохання відомства відкликала з американського ринку текстуровані імпланти грудей Biocell, так як їх використання підвищує ризик розвитку агресивної форми раку, що вражає клітини імунної системи.

У 500 жінок, які скористалися таким продуктом, виявили онкологію, ще 12 померли. У Росії після цього з'явилося повідомлення: "Використання текстурованих грудних імплантів Allergan може призвести до виникнення анапластической крупноклеточной лімфоми".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ця новина так шокувала Кравець, що вона поспішила поділитися з шанувальниками своїми роздумами. Світська левиця ніколи не приховувала, що зробила груди за круглу суму в Швейцарії.

"Другий день перебуваю в шоці. Мій стан навіть важко описати. Вчора стало відомо, що імплантати відомої фірми, які стоять майже у всіх зірок, викликають рак. Вже біля 500 чоловік він виявлений, а 12 померли. Наша жіноча гонитва за красою обертається такими стражданнями", – написала вона.

Кравець додала, що жінки хочуть подобатися чоловікам, і собі в тому числі, але це того не варто, так як це дуже небезпечно.

"Ми навіть не розуміємо, що добровільно і за великі гроші закладаємо в себе бомбу уповільненої дії. Дівчата, а в кого з вас стоять імплантанти і якої фірми? Ви не боїтеся за своє здоров'я", – додала вона.

Пізніше Кравець зізналася, що відправилася на діагностику, щоб переконатися у відсутності проблем зі здоров'ям.

"Я боюся ампутації грудей, тому терміново звернулася до лікаря, зробила УЗД, провела мамографію. Лікарі поки нічого конкретного не кажуть, твердять, що треба провести додаткові дослідження і здати аналізи. Навіть не знаю, що й думати. Сну ні – в голову лізуть тривожні думки", – цитують ЗМІ слова.

Нагадаємо, Тіна Кароль потрапила у неприємну пригоду - її ледь не знесло в океан.

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська відповіла на чутки про вагітність голими фото

Також Знай.ua писав, Орбакайте закрутила таємний роман Ніколаєвим