Продюсер, кліпмейкер та режисер Алан Бадоєв чесно розповів про заробітки українських артистів, своїх підопічних. Відповідна заява прозвучала в інтерв'ю для блогера Андрія Остапчука.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бадоєв розсекретив гонорари Макса Барських і Тетяни Решетняк. І ці суми дійсно вражають. При цьому пеыица отримує в десятки разів менші доходи, ніж Барських.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"В цілому будь-топовий артист, яким є Макс Барських, заробляє близько трьох мільйонів доларів за рік. TAYANNA заробляє близько трьохсот тисяч доларів, але ці гроші завжди в обороті. Буде ще крутіше, треба тільки час", - розповів Бадоєв.

При цьому про свої заробітки продюсер вважає за краще не розповсюджуватися. Він лише зазначає, що отримує не за проект, а за день. Так, день своєї роботи з Даном Баланом він оцінив у 25 тисяч доларів.

"Я не хочу сказати якусь суму, щоб до неї прив'язалися", - зізнається Бадоєв.

Про гонорари підопічних з 19-ї хвилини:

Нагадаємо, Полякова кинула виклик Каменських, двом красуням тісно на "Х-Факторі".

Як повідомляв Знай. ua, багатогранна Трегубова з "Х-Фактора" розкрила всі карти про себе.

Також Знай. ua писав, що Полякова і Каменських вбили Іраклі Макацарія на Х-факторі.