Після тривалої хвороби пішла з життя відома російська співачка Олександра Стрельченко.

82-річну Стрельченко називали золотим голосом Радянського Союзу та улюбленою співачкою Леоніда Брежнєва. Останні кілька років жінка серйозно хворіла й практично не вставала з ліжка.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виконавиця народних пісень потрапила у ДТП ще в середині 90-х, та отримала серйозні травми хребта і тазобренных суглобів. У 2015 Стрельченко добив інсульт, а в 2017 році додалася й хвороба Паркінсона. Артистка не з'являлася на публіці: вона не хотіла, щоб шанувальники запам'ятали її немічною.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Шкодую тільки про одне, що не народила дитину, не стала матір'ю. Все життя я жила сценою. І мрію ще вийти на сцену", — розповідала зірка незадовго до смерті.

Нагадаємо, померла легендарна дизайнерка зі світовим ім'ям Глорія Вандербільд.

Як повідомляв портал Знай.uа, не стало зірки групи "Машина часу".

Також портал Знай.ua писав, помер легендарний режисер зі світовим ім'ям.