Стало відомо, що перервалося життя одного легендарного співака. Його музика приводила в захват мільйони людей. Про цю трагедію повідомили на офіційному сайті самого виконавця.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Джо помер у своїй спальні на руках у свого чоловіка Джеймі", - написали у повідомленні.

Також варто відзначити, що мова йде про британського виконавця Джо Лонгфорна. Він проживав у місті Блекпул, графство Ланкашир. Там же він і помер від зупинки серця.

До того ж, причина його загибелі не уточнюється. На момент смерті чоловіку було 64 роки. У 1989-му йому діагностували онкологію, після чого він переніс не одну серйозну операцію.

"Через боротьбу з онкологічним захворюванням він призупинив свою музичну кар'єру, до якої повернувся в 1990-х. У 2014-му лікарі виявили у артиста рак горла", - повідомляється в повідомленні.

Слід підкреслити, що свою популярність Лонгфорн придбав саме завдяки участі в передачі "У пошуках зірки" в 1981 році. Пізніше він став виступати у власній телепередачі "Шоу Джо Лонгфорна".

Нагадаємо, що на Львівщині помер відомий лікар.

Як повідомляв портал Знай.ua, внучка екс-президента загинула при загадкових обставинах.

Також портал Знай.ua писав, що зупинилося серце улюбленої співачки Брежнєва.