Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим барвистим фото і шанувальники відзначили її більш свіжий вигляд.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вид Ольги на фото і правда квітучий. Червона помада додає шику і жіночності. Фреймут позує в чорному одіянні, накинувши на плечі сорочку камуфляжного забарвлення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Перед кадром" - підписала фото телеведуча.

Однією з перших фото оцінила експартерша зоряного холосятка Іраклія Макацарія по шоу "Танці з зірками" Яна Заєць. Зазначимо, що нещодавно Ольга не на жарт заінтригувала Мережу, показавши фото з Яною з танцювального залу.

Інші коментуючі гідно оцінили образ Фреймут:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Неймовірно виглядаєш", "Супер", Зачіска бомбезна, вам дуже личить", "Красуня", "Божественна", "Форма вам йде, ще б напевно бере", "Що знімаємо?", "Ну ось блонд і ніяк інакше".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.