Студія Disney оголосила, що хоче перезняти культовий фільм "Сам удома" (Home Alone), який свого часу мав шалену популярність серед глядачів усього світу.

Про це інформує ВВС.

Кіностудія планує випустити стрічку для свого нового стрімінгового сервісу Disney+, який запускається восени 2019-го у США.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Подробиць про те, як саме буде адаптований фільм, хто зіграє ключові ролі Кевіна та "мокрих бандитів" поки що не відомо.

У Disney сподіваються, що рімейк матиме "ті ж стандарти", що і стрічка 1990 року.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Комедія з Маколеєм Калкіним у головній ролі, який зіграв хлопчика, якого родина випадково забула вдома та полетіла на свята, вийшла майже 30 років тому. І на даний час фільм не втрачає популярності серед багатьох глядачів та виходять на багатьох каналах в період новорічних свят.

Нагадаємо, компанія Google представила новий рімейк на культовий фільм "Один вдома". 38-річний Маколей Калкін повторив сцени з цієї картини для нового продукту- голосового помічника.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомом, чим займається Маколей Калкін зараз та що сталось з його блискучою колись акторською кар'єрою.

Також Знай.ua писав про те, що знаменитий радянський та російський актор Валентин Гафт потрапив до реанімації після інсульту. Наразі лікарі роблять усе можливе, життя народного артиста висить на волосині.