Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий сказав, хто буде пародіювати президента України Володимира Зеленського. Як відомо, "Квартал" давно шукав цю людину. "Знай.uа" поспілкувався із Женею на київській гала-прем'єрі анімаційного фільму “Angry Birds у кіно 2”, в якому "кварталівець" озвучив одного з персонажів - пташку Чака.

Кошовий на презентацію в кінотеатр "Оскар" прийшов разом з усією родиною.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Євген Кошовий привідкрив закулісся, що буде у новому "Кварталі". Про нових акторів вже відомо - Ласточкін, Ткач, Мартинець.

Соня Плакидюк і Женя Кошовий. Фото: Юрій Строкань

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На запитання, чи знайшли людину, яка пародіюватиме Зеленського, Кошовий відповів, не вагаючись. Так, відтепер буде ще один новий актор - пародист. Нарешті знайшли того, хто пародіюватиме Володимира Зеленського.

Кошові

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Знайшли, і ви його знаєте. Ми на фінішній прямій вибору - це, швидше за все, буде Юра Великий, який був одним з братів Шумахерів. Як відомо, один поїхав дуже далеко. Хто точно буде пародіювати Вову - ви дізнаєтеся в Одесі 13 серпня на нашому концерті. Звижайно, роль першої леді залишається за Оленою Кравець", - сказав актор.

Юра Великий в образі Володимира Зеленського

Нагадаємо, хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гумор-шоу "Жіночий квартал" з Оленою Кравець навчили Одесу гумору.

Також раніше "Квартал 95" емоційно звернувся до Зеленського - гумористи на чолі з Євгеном Кошовим попередили нового президента про складнощі, які його чекають у політиці.