Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко активний користувач Instagram. Артист часто тішить шанувальників новими фото та новинами свого життя в соцмережі. А нещодавно він одружився з відомою співачкою Настею Каменських, чим ще більше підігрів інтерес публіки до своєї персони. Цього разу Потап показав чергове фото, яке викликало багато обговорень у мережі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На знімку Олексій Потапенко постав у спортивному луці, трохи прикривши обличчя рукою. Але шанувальники все одно помітили дві цікаві деталі на обличчі артиста – у нього ячмінь, і він збрив бороду. І одне і інше фоловери почали обговорювати в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.