Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує на сонячній вулиці на пікніку в стильному прикиді.

На фотографії, що з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки в темних спортивних штанях і в темній футболці зі світлим принтом, поверх якої накинув камуфляжну куртку з купою кишень. На ногах у нього чорно-білі кеди, а на голові, як не дивно немає кепки, з якою Потап не розлучається майже ніколи. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги.

Схоже, Олексій Потапенко потрапив або влаштував пікнік, адже він сфотографований на вулиці з тарілкою плову в руці. А ось у другій руці у нього баночка газованої води, яка зовсім не сприяє в схудненні. За спиною у Потапа видно людей, які цей плов приготували. У підписі до фотографії артист написав кілька хештегів: #плов і #pepsi і #голоскраїни. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Ну куди ж без Pepsi. Потап. Удачі вам. Удачі перемогти", "Такий гарний", "Потап не йди з Голосу, будь ласка!", "Красунчик", "Льоша, ти найкращий", " Плов узбецький?", "Дуже смачно", "Ну нормально", "Льоша, ти великий молодець і явно найкращий! Перемогу ти справді заслужив", "Потап, ви найкращі, браво", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.