Відомо, що російська співачка Наргіз Закірова і продюсер Максим Фадєєв розірвали контракт з невідомих причин. Фанати перебувають у шоці від цієї новини. Про це повідомляє "Економіка сьогодні".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відомий промоутер Сергій Лавров прокоментував скандал і припустив, що Фадєєв міг відмовитися від співпраці з Закіровою через її проблему з алкоголем. Також Лавров заявив, що є організатором понад 100 виступів Закірової. Продюсерський центр Фадєєва розірвав контракт з російською виконавицею, бо в останній час вона вела себе якось дивно. До того ж, промоутер стверджує, що Наргіз вже давно відірвана від реальності і живе в іншому світі, що не дозволяє їй виступати на сцені перед публікою.

Ще Лавров зазначив, що протягом усієї співпраці зі співачкою він боявся, що вона просто-напросто не приїде на концерт, оскільки організатори іноді, навіть, не могли зв'язатися з нею за кілька хвилин до початку виступу. Також Лавров стверджує, що ще жодного разу не бачив Наргіз Закірову на сцені в тверезому стані.

"Вона напивалися так, що іноді не могла не те що співати, але й говорити", - додав Сергій.

Нагадаємо, що Ані Лорак збентежила фанатів, оприлюднивши новий знімок з виступу в російському Геленджику.

Як повідомляв портал Знай.ua, MARUV несподівано скасувала концерт.

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва презентувала неймовірний подарунок фіналістці "Голос. Діти".