Кілька тижнів тому Санта Дімопулос вирушила в тривалу подорож в Монако, розташовану на Лазурному березі. Там вагітна українська виконавиця відвідує світські заходи і захоплює розкішними вбраннями, ніжиться на морському узбережжі і розповідає про те, як проходить вагітність. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер же Санта Дімопулос опублікувала кадр з підрослим сином від шоумена Андрія Джеджули Даніелем.

"My love", – написала Дімопулос.

"Чарівні! Санта, у вас такий квітучий вигляд!!! Синок дуже виріс, в голові як-то запам'яталися його зовсім дитячі фото, а тут такий хлопчина великий!", "Дуже гарний образ! Хто дизайнер цього плаття?", "Чому Денні завжди з такою зачіскою? Як його тато", "Яка ви красива і добра!! Щастя вам і вашим близьким", "Неповторна!!! Не перестаю захоплюватися вашою красою і мудрістю", "Ви така щаслива і щира на фото. Бажаю вам добре народити, щоб дитинка теж народився здоровим", – коментують шанувальники.

Нагадаємо, що солістка "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото співачки часто виникають на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також портал Знай.ua писав, що дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва часто радує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.