Дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу артистка здивувала фанатів знімком, на якому позує в незвичайному образі, який вона вибрала для червоної доріжки фестивалю "Жара" в Баку.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно на знімку, Альбіна Джанабаєва одягла довгу молочну сукню оригінального крою, яка оголила пишне декольте, але при цьому приховало довгі ноги. Волосся співачки красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У підписі до фото Альбіна Джанабаєва написала: "Як же приємно після відпустки зануритися в робочу, класну #Жару! Сьогодні відкриття щорічного музичного фестивалю @zharafest By @zharatv. Наряд для доріжки розробляли і шили в Москві! Прикраси від ювелірного дому @jewerestofficial. Photo @eugenesmirnov_photo". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, екс-"ВІА грі" Альбіні Джанабаєвій пригадали її низький вчинок.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.