Відома українська виконавиця Віра Брежнєва, яка вже тривалий час живе і працює у Російській Федерації, продовжує дивувати армію своїх шанувальників новими знімками в соціальних мережах.

Ні для кого також не секрет, що 37-річна виконавиця допомоги стилістів не потребує і може самостійно підібрати одночасно і модний і оригінальний наряд. Особисте життя Віри привертає увагу до себе не менше, ніж зовнішній вигляд. Про це пише портал "Політека".

В Мережі регулярно спливають чутки про проблеми Брежнєвої з чоловіком. Одні звинувачують Костянтина Меладзе у зраді, а другі, особливо цікаві, навіть пророкують парі розлучення.

Дійшло до того, що тему розлучення Віри і Костянтина в соціальних мережах обговорюють чи не під кожним спільним фото пари в Instagram. Ось і цього разу фолловери Брежнєвої в Instagram помітили, що їх улюблениця видалила всі фото та відео з чоловіком. Багато хто тут же забили тривогу і засипали зірку питаннями.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Віра, куди поділися фото, де чоловік тебе на руках носить?! – запитала одна з прихильниць Віри. – Відео, де ви в Мюнхені?! Поверніть, будь ласка, народне надбання на місце.

Резонансне зауваження Віра ігнорувати не стала, тому зазначила, що прибрала запис, щоб "заздрісників не нервувати".

Нагадаємо, Брежнєва потрапила в жахливу НП просто на сцені.

Як повідомляв Знай.uа Віра Брежнєва порвала з Меладзе.

Знай.uа писав, донька Брежнєвої Соня підставила розкішні форми сонечку.