Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром, примірявши коротенький топік, велосипедки зі стразами і прозору бірюзову накидку. Так, артистка заінтригувала новим тревел-шоу "Le маршрутка", подорожуючи містами України, а на цей раз позуючи в рожевому озері, яке знаходиться на Арабатській стрілці.

"Озеро кавунового фрешу 😋😋😋
Як думаєте що це??", - запропонувала вгадати Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Кавуновий фреш)) потім втомишся насіння з плавок діставати..", "Борщ 😂😂😂", "це сльози рожевого єдинорога 🦄", "А де рожеві фламінго?", "Болото для дівчат😁", "Гаспачо)".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.