Юрій Великий буде пародіювати у "Кварталі 95" президента Володимира Зеленського. У своєму Instagram комік поділився новим фото з концерту в Одесі, де він вперше вийде на сцену в якості пародиста Зеленського.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На фото видно Юрія Великого, який зробив селфі на тлі людей, які прийшли на концерт "Кварталу". Видно, що він надів перуку для виступу, яка повністю повторює зачіску самого Зеленського. Але найбільше у Юрія схожий голос з голосом президента, який він потренував напередодні. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію актора.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.