Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивним кадром з відпустки в Греції, показавши розбиті коліна крупним планом. Варто зазначити, що артистка завжди показує "бойові" поранення шанувальникам: то покалічені ноги в пластирах, то поламані нігті, а то і зовсім якісь укуси.

Так, Анастасія до інциденту виклала декілька фото з келихом спиртного, адже фолловери давно знають її пристрасть до алкоголю. Також балерина всюди ходила на підборах, не знімаючи туфлі навіть на піщаному пляжі, що теж могло стати дуже безглуздою причиною її падіння.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбраня артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.