Наближається дата Дня Народження легендарної постаті українського шоу-бізнесу Андрія Кузьменка. Спеціально до цієї події на YouTube-каналі Люкс ФМ вийшов свіжий СПЕЦВИПУСК СЛАВА + до іменин Кузьми Скрябіна.

Відомо, що у ефірі взяли участь відомі друзі Андрія поділилися спогадами, які пов'язані з виконавцем. З цього приводу Ігор Кондратюк згадав цікаву історію про свого товариша і колегу і розповів, чому досі зберігає повідомлення від Кузьми.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами Кондратюка, Кузьма Скрябін був дуже компліментарним. Він абсолютно позитивний герой. Під час розмови Ігор згадав одну ситуацію, коли вони були з Андрієм на одному заході:

"Там були зовсім незнайомі мені люди ... Але вони всі знали історію, що я колись зайняв Андрію 10 000 доларів на покупку машини. І я кажу: "Що, він кожного з вас обдзвонив?". Мені відповіли: "Ні, завжди, коли зустрічалися і бачили його нову машину він розповідав, що Кіндрат йому зайняв 10 000 просто так," - розповів продюсер.

Також Кондратюк поділився спогадами, як Кузьма вчив його їхати по Болгарії.

"Я можу показати, як він мене вів по Болгарії туди, куди мені було треба. Я їхав по Румунії, а мені весь час приходили карти, куди повернути і як їхати. Я вирішив цю переписку не видаляти, тому що це пам'ять про Андрія", - підкреслив Ігор.

Варто нагадати, той факт, що 17 серпня Андрій Кузьменко виповнився б 51 рік. Але майже 5 років тому артист загинув в автокатастрофі біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. Більше про Кузьму Скрябіна - у новому випуску СЛАВА +.

Нагадаємо, легендарного Кузьму Скрябіна увічнили в центрі Києва: вдова і донька довели українців до сліз.

Як повідомляв Знай.uа Усик заговорив до покійного Скрябіна, як до живого.

Знай.uа писав, покійного Скрябіна оштрафували через чотири роки після смерті, українці не добирають слів.