Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно побувала на весіллі своєї зоряної хрещениці Аліни Гросу, відома епатажними витівками і захопленням пластичними операціями. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Ірина частенько радує шанувальників фотографіями цих витівок.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Але цього разу Ірина дуже здивувала мережу незвичайним фото. Артистка опублікувала кадр з кліпу "Мовчати" з Кузьмою Скрябіним. Таким чином зірка згадала про загиблого колегу в День його народження. Як відомо, Кузьма загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року. А 17 серпня у нього був День народження, і сьогодні багато зірок шоу-бізнесу поминають Андрія. У підписі до фото Ірина Білик написала: "Андрій... Андрійко... Кузьма... Так добре, що були ці хвилини нашого життя! Завжди буду вдячна тобі за любов до життя, правду, пісні і людей!"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.