Продюсер групи "Ласковый май" Андрій Разін звернувся до Володимиру Зеленському з проханням дозволити йому в'їзд на територію країни. Пост із зверненням Разін виклав на своїй сторінці в Instagram.

Як пояснив Разін, він бажає відвідати солістку відомої в 1990-і роки групи "Фрістайл" Ніна Кірсо, яка з червня минулого року перебуває в комі після події інсульту. За словами продюсера, його не пускають на територію країни за вказівкою колишнього президента - Петра Порошенка.

"Мене не пускають на Україну за вказівкою колишнього екс-президента Петра Порошенка. Володя, вона лежить у комі, але вона все чує, вона все відчуває. Тому я повинен обов'язково приїхати і відвідати Ніну. Будь ласка, благаю тебе, допоможи мені приїхати в Полтаву", - попросив Разін у пості.

Продюсер групи "Ласкавий травень" Андрій Разін раннє заявив, що померлого російського співака Кирила Толмацкого, відомого як Децл, могли отруїти.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Разін сказав, що знав артиста з дитинства. Продюсера здивував той факт, що його помічники залишили його одного, коли музикантові стало погано.

Нагадаємо, Андрій Герус розповів про новому уряді.


Як повідомляв раніше Знай.uа у Карпатах сталася жахлива ПОДІЯ.


Також Знай.uа писав про те, що туристів не встигають евакуювати.