Колишня депутат від "Партії регіонів", яка після Майдану втекла в Росію, Таїсія Повалій має намір дати сольний концерт в Києві. Українці погрожували влаштувати їй "гарячий прийом".

Співачка не виступала на батьківщині з 2014-го року, а в цьому році вирішила дати великий концерт у Києві та приурочити його до свого 55-річчя. Квитки на концерт Повалій продають в мережі за 390-2990 гривень.

Зараз концерт опинився під загрозою зриву. За словами директора палацу "Україна" Романа Недзельського, де й планувався виступ артистки, необхідні документи менеджмент Повалій не оформив, а тому договір з дирекцією палацу не був підписаний.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Зараз Таїсія Повалій вкотре звернулася до своїх шанувальників через соціальну мережу. Співачка стверджує, що "несе світло" і закликає поставити їй лайк під публікацією.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українці реагують на це вкрай нагативно. Наприклад, український блогер Антон Ходза пише на своїй сторінці таке:

"Повалій в інстаграмі ниє, що провокатори зривають її ювілейний концерт. І закликає своїх ЧИСТИХ шанувальників ставити сердечки. Щоб ТП Овалій і далі могла нести СВЄТ. Таїсія Миколаївна, єдиний СВЄТ який ти несеш от уже багато років - це СВЄТ Кремлівської зірки. Тому в Києві тобі раді не будуть. Взагалі."

Ходза нагадав, як 17 вересня 2014 Повалій у складі курченковської групи "За мир і стабільність" відвідала Держдуму Росії.

"...Де лупились в ясна з російськими політичними злочинцями та депутами, які голосували за анексію Криму."

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

В Думі прокоментували, що група "За мир і стабільність" ледь не ціною життя відстоює інтереси "руського міра".

"І це вже після Слов'янська, в якому Гіркін страчував людей пачками, після Зеленопілля, після вбивств наших прикордонників, після того, як з території Росії нас утюжила артилерія, після того, як росіяни збили Боїнг, після Іловайська. Після цього всього ТП Овалій поп*здила в Москву, набрати трохи СВЄТА. Отже, к*рва ти дешева, бери свой СВЄТ та свої ПЄСТНІ, та п*здуй нах*й з нашої землі. Назад до Наришкіна, Шойгу та Х*йла. Тут тобі не раді."

Нагадаємо, Лорак зовсім змарніла, фанати ледь впізнали: "Як зомбі".

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак вперше розказала про роман з 26-річним Єгором Глібом: "Зустрічати світанок потрібно з коханим".

Також Знай.ua писав, що Лобода в леопардовому купальнику влаштувала дефіле на пляжі.