Відомий український музикант, переможець проектів "Голос країни" і "Шанс" Tabakov презентував нову версію запального треку "Ти танцюєш одна" з інтригуючою позначкою v.2020.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як повідомляється, музикант працював над танцювальним релізом разом з продюсером Андрієм Бакуном. Композиція виявилася дуже веселою та літньою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Літо - час відпочинку та фестивалів, тому ми зробили ставку на танцювальний трек. Коли як не зараз веселитися, танцювати, зустрічати світанки?"- каже Tabakov.

За словами Tabakov, пісня "Ти танцюєш одна" та її версія "v.2020" увійдуть в його новий альбом, над яким вже ведеться активна робота. Крім того, творча група музиканта готує драйвовий кліп на пісню.

Нагадаємо, Полякова розсмішила талантами молодшої дочки.

Як повідомляв портал Знай.uа, онука Боярського в бікіні показала величезні груди.

Також Знай.uа писав про те, зірок "Кріпостної" з почестями зустрічали в Польщі - квіти, камери і фани.