Надя Дорофєєва і Позитив з групи "Время и Стекло" розповіли, як справляються зі страндартною хворобою артистів - занепадом сил. Так, популярна українська група зізналася, як підтримують один одного під час напруженого робочого режиму. Передає "Україна".

"Депресія і занепад сил – це стандартні хвороби артистів. І в нас таке буває, це нормально, тому що така наша професія. Для мене важлива автентичність, а це дуже складно. Звичайно, ми постійно підтримуємо один одного", - розповів Позитив.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дорофєєва згадала, як одного разу допомогла знесиленому Позитиву, сказавши кілька слів підтримки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Пам'ятаю, Позитив був дуже втомлений перед виходом на сцену. Це був вже восьмий концерт поспіль з перельотом. І він сказав мені: "Я не можу". Я підбадьорювала його, мовляв зараз вийдемо на сцену, подаруємо людям позитивні емоції. У таких ситуаціях навіть слова допомагають. Просто слова, які мають суперсилу. Тому підтримка – це дуже важливо", – поділилася Надя.

Нагадаємо, Дорофєєва засвітила груди у прозорому ліфчику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дантес роздягнувся на яхті слідом за Дорофєєвою.

Також Знай.uа писав про те, Дорофєєва вийшла на сцену лише в трусиках, Позитив не знає куди і дивитися.