Вона стала популярною після своєї перемоги на європейських і українських вокальних конкурсах. А в 2016 році красива співачка з привабливою фігурою стала ще й модельєром, запустила з Лерой Бородіної корейський бренд одягу SO DODO .

  • Зріст: 170 см;
  • Вага: 55 кг;
  • Натуральний колір волосся: русявий;
  • Знак Зодіаку: Телець;
  • За східним гороскопом: Кінь;
  • Дата народження: 21 квітня 1990 року.

Дорофєєва в одязі свого бренду SO DODO

Біографія

Рідне місто співачки - Сімферополь. Дівчинка ще в малому віці танцювала і співала, як тільки випаде нагода. Так як батьки бачили її творчі здібності, то вирішили віддати Надю відразу і в музичну школу, і в студію танців. Наді було всього 12 років, коли вона вперше отримала свою першу нагороду Гран-прі на вокальному конкурсі «Південний експрес». Також вона стала чемпіонкою Криму в танцях і отримала друге місце на одному з міжнародних конкурсів імені Богатикова.

Маленька Дорофєєва

Сам успіх надихав дівчинку і вже через рік вона їде на дитячий фестиваль за кордон, і ця поїздка теж стала успішною. Спочатку Надя забирає перше місце в Угорщині на вокальному шоу, а потім і в Болгарії завойовує другу премію на фестивалі «Сонце. Молодість. Краса ». На цьому перелік виграшів не закінчується. У 2004 Надя здобуває перемогу в конкурсі «Зоряний дощ». Далі в 14 років вона вже входить до складу журі, щоб оцінювати виконавців заходу юних співачок і співаків «Наша земля - Україна».

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Надя в дитинстві

Надя отримала свою вищу освіту в Московському держуніверситеті культури і мистецтв. Тут вона навчалася на факультеті вокалу.

Сім'я

Батько Наді - Володимир - військовий. Але в кінці 90-х він пішов в запас. У ці складні часи грошей родині не вистачало, тому батько вирішив займатися бізнесом, щоб забезпечувати сім'ю. Але через сильну зайнятість практично не дивився за собою і здоров'ям. Скоро він захворів і помер. Природно Надя сильно переживала після його смерті, батька вона дуже любила.

Надія з батьком

Мама - Ольга - хотіла стати артисткою, але батьки вмовили її стати стоматологом. Так що її любов до всього цього отримала тільки дочка. Коли батько Наді помер, Ольга вийшла заміж за нового чоловіка, Олексія. Користувачі Інстаграм не впізнали її маму і подумали, що це її подруга.

Надя з матір'ю

Кар'єра

Справжня кар'єра Надії почалася ще коли їй було 15, після всіх успіхів на конкурсах. Тоді її запросили в «М.Ч.С», поп-колектив, тріо дівчат. Крім неї ще брали участь в групі Вікторія Кот і Наталія Єременко. Колектив створив Дмитро Аширов. Він продюсер і раніше займався «розкруткою» Наталі, Данко і групи «Сьоме небо». Спочатку назва була «Beauty Style », поки вони ще виступали в Маріуполі, а коли переїхали в Москву вже стали« М.Ч.С. »

Група «М.Ч.С.»

Всього група прожила два роки, але за цей час вони записали студійну платівку під назвою «Сети любви» і група була закрита продюсером в 2007 році. Після цього Надія випускає сольний альбом в 2008 році, він називався «Маркіза».
Хоча від колективної творчості дівчина не відмовлялася. Так що відправляється на новий кастинг від українського продюсера Потапа, щоб створити новий музичний проект. Спочатку був відбір в інтернеті, а потім вже в Києві.Звичайно ж він вибрав Дорофєєву. Тому Надя приєднується до Олексія Завгороднього, який тоді виступав під псевдонімом Позитив. Ось так і організувався дует «Время и Стекло».

Дует «Время и Стекло»

Група випустила перший сингл під назвою «Так выпала карта», і він займає 5-е місце в хіт-параді. Це привернуло багатьох шанувальників. Потім виходили пісні та кліпи «Любви Точка Нет», «Потанцуй со мной» і в 2014 році вийшов перший альбом, назва була, як у самого дуету.

Кліп «Любви Точка Нет»

Дует виступав з групою балету «Flow Masters ». І в 2013 році вони разом з Потапом, Настею і Аркадієм Лейкіним виїхали на важливі для них гастролі, програма «MOZGI ТУР». Потім на ТК М1 музиканти стали телеведучими «UA TOP 10», хіт-парад.

Другий альбом, «Глубокий дом» вийшов в 2015 році, сингл альбому «Имя 505». Ця пісня стала такою популярною, що увійшла в 10-ку кращих пісень і отримала високий рейтинг iTunes. на YouTube ця композиція всього лише за місяць отримала 50 млн переглядів, через 2 роки - 179 млн. Вона на той момент була найпопулярнішим відео України.

Кліп пісні «Имя 505»

Судячи по інтернет-результатам пошуку, навіть з двома альбомами дует став швидко дуже популярний в Україні. У 2011 році вони завоювали український «Золотий грамофон», «Пісня року 2014», «M1 Music Awards », «YUNA». Їх творчість популярна і в Росії, вони отримали премії «Вища ліга» та «Премія RU.TV».

«Время и Стекло» на M1 Music Awards

Дорофєєва отримала успіх і на телешоу, вона брала участь в проекті «Шанс» і дійшла до фіналу, потім перемогли в реаліті-шоу «Американський шанс». А коли вже була в складі «Время и Стекло», брала участь в програмі «Зірка + Зірка», 2 сезон, в ньому вона була наймолодшою виконавицею.

Але на «Время и Стекло» її кар'єра не закінчилася, вона також співає дуетом з Олесею Железняк (Моя прекрасна няня), коли вона перестала брати участь Надія стала співати з Віктором Логіновим (популярна роль Гена Букін).

Дорофєєва з Віктором Логіновим

Як ми вже зрозуміли, змагання дуже подобаються Наді, і вона ще раз бере участь в реаліті-шоу. Тепер це шоу на Новому каналі «ШОУМАSТГОУОН». Восени 2015 року його - тренер і наставник дітей в проекті «Маленькі гіганти»

Надія в шоу ШОУМАSТГОУОН

Дивно, але Дорофєєву часто плутають з Регіною Тодоренко, яка вела телепередачу «Орел і решка». Вони дійсно дуже схожі, навіть їх вокальні здібності. Адже Тодоренко раніше була вокалісткою і брала участь в конкурсі «Голос» в Росії. У них навіть є фото разом, яке вони називають «Зіта і Гіта». Але їх можна легко відрізнити, хоча все ж, напевно, не дуже легко ... всього-то 3 сантиметри. При цьому Дорофєєва вище.

Дорофєєва та Тодоренко

Крім того, що у Наді прекрасний голос, у неї ще й модельна зовнішність, завдяки її фігурі, вона може виходити на публіку в досить сміливою одязі. Щороку вона показує гарячі фото і навіть знімалася для чоловічих журналів.

Фото Наді для журналу XXL

В кінці зими, Надя випустила кліп «Абнимос / Досвидос», який вона записує разом зі своєю давньою наставницею Настею Каменських. А їхня пісня була випущена на рік раніше. Ще навесні 2017 року співачка взяла участь у записі з казахським репером Скриптонітом, який називається «Не забирай меня з пати» і цей трек входить в його альбом «Праздник на улице 36». Тоді ж Надя отримує ще один зовсім вокальний контракт, з «Maybelline». Таким чином тепер вона - їх офіційний представник.

Надія Дорофєєва в рекламі Maybelline

У серпні 2018 року Дорофєєва також бере участь у «Танцях із зірками». Це вже п'ятий сезон, транслюється на «1 + 1» два місяці, а партнер співачки в цьому шоу Женя Кот. Судили учасників останнього сезону Катерина Кухар, Влад Яма і Дмитро Монатік. Пара отримувала високі оцінки від журі і глядачів і їх навіть назвали найбільш пристрасною парою цього сезону, але вони отримали тільки друге місце. Перше зайняли Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко.

Дорофєєва і Женя Кот

Цікаві факти і чутки

Фотосесія в журналі Плейбой викликала дуже великий інтерес, особливо у чоловіків, адже артистка була майже повністю голою. Крім того, вона не соромилася і дивилася з журналу прямо на читача. Фігура на фото вражала досконалими лініями і чуттєвістю. Звичайно ж фото були дуже популярні, що стане причиною для написаного нижче.

Фото Дорофеєвої для Playboy

Багато шукають її фотографії для іншого чоловічого журналу, Максим. Але поки їх немає. За словами самої Надії, фотографії в цьому журналі скоро з'являться.

Як і про багатьох інших представників зірок жіночої статі, про Дорофєєву теж ходили чутки про те, що вона вагітна. Тому що на одній з фотографій у співачки з ідеальним тілом і плоским животом, цей животик виглядав округлим. Що відразу поставило на вуха всіх фанатів. Але Надія швидко розвіяла чутки, давши офіційний коментар, що вона просто переїла.

Відповідь Наді на чутки

Особисте життя

Спочатку Надя зустрічалася з Володимиром Гудковим, український співак, більш відомий під своїм псевдонімом, а саме Володимир Дантес, він вокаліст «Діо.Фільми». Потім вони стали жити в цивільному шлюбі, а в 2015 році вони одружилися. Але вийшла вона заміж тільки тоді, коли точно знала, що ці відносини налагоджені. Їх медовий місяць пройшов на Шрі-Ланці. Перед весіллям були девичник з тематикою Міккі Мауса. На нього запросили відомих особистостей, Настю Каменських і дружину Потапа, Ірину Горову.

Дорофєєва на весіллі із зірковими друзями

Їх особисте життя просто прекрасне, але дітей заводити поки не збираються. У своєму акаунті Instagram вона часто публікує фото разом з чоловіком. Також на її сторінках часто з'являються фото з музичним дуетом і з дітьми, яким вона допомагає благодійністю.

Як же вони почали зустрічатися? Дантес розповідав, що вони познайомилися в поїзді, коли разом з іншими артистами їхали на «Золотий грамофон». Володимир раніше знав її компаньйона по «Время и Стекло» і тому зайшов до друга в купе. Звичайно ж там опинилася і Дорофєєва. Він відразу зрозумів, що Надя - його доля. А коли йшов відразу сказав, що вона буде його дружиною. Це шокувало артистку, у неї ж тоді був хлопець і разом вони були 4 роки, але контакти вона дала.

Дорофєєва і Дантес

Потім Позитив розповів Дантесу, що відносини Наді і його коханого зараз напружені до межі. Що дало рішучість і впевненість Володимиру, і він вирішує добитися взаємності. Далі після концерту всі святкували на вечірці.Хлопці жили в готелі Орлівки, а дівчата в Сімферополі. Чомусь вранці Дорофеєвій захотілося, щоб Володимир їй подзвонив. І скоро від нього прийшло смс-повідомлення, де він сказав, що не веселився, дивився фільм і дуже за нею сумував.
Надя і сама зрозуміла, що він подобається їй, і вона хотіла б розвитку відносин. Тому вона вирішила подзвонити своєму хлопцеві і сказати, що розлучається з ним. Їй не так було важливо продовжувати відносини з Дантесом, як почати нове життя.

Дорофєєва з Дантесом на ліжку

Як же вони з'їхалися? Уявляєте, пройшов всього тиждень після знайомства. Пара вирішила перевірити свої відносини в побуті, так що цукерки і букетики були не варіантом. Жили у Дорофеєвої, а потім вирішили переїхати до Дантеса, там було спокійніше і тихіше, та й він упевнений, що жінка повинна жити в будинку у чоловіка.

А як же знайомство з батьками. З мамою новий хлопець Наді познайомився дуже швидко, вона просто колись побачила його, коли прийшла провідати дочку. Але мову з тещею знайшов дуже швидко і вона схвалила вибір дочки.Вистачило разом почистити картоплю на обід, що зрозуміти один одного і обговорити всі важливі моменти.

Надія Дорофєєва та Володимир Дантес

А тепер важливе питання: скільки разів він зробив їй пропозицію? Нізащо не вгадаєте. Пройшов місяць від їхнього знайомства і пара артистів поїхали відпочити з друзями за місто. Надя ненадовго відійшла і Володимир знайшов її у вбиральні, миючої руки. Зробив кільце з дроту від шампанського і надів на палець. Звичайно ж Дорофєєва вирішила, що це жарт. Весілля надовго відклали, тоді співак зрозумів всю серйозність відносин.

Знову заміський будинок і знову ще одна пропозиція. Співак приготував романтичну вечерю, а потім, як і слід, став на коліно і зробив пропозицію. Кільце в цей раз було дорогим. І ... Надя прийняла пропозицію. Відразу всі почали говорити про їх весілля, але їх чекала робоча криза, що спричинило за собою проблеми з грошима. Весілля знову відклали. Багато хто навіть подумали, що вони розійшлися.

На день народження мами Надії, Дантес в прямому ефірі радіо робить ще одну пропозицію. Цього разу, нічого не сталося, влітку 2015 вони зіграли весілля. При цьому весілля відзначили в передмісті Києва на свіжому повітрі.Весілля було «лавандовим» і в заміському комплексі поруч з Києвом. Банкетний зал і виїзну церемонію виконали в фіолетових, персикових і рожевих кольорах. Атласна сукня і срібний пояс відмінно підкреслили талію артистки.Фата була не дуже яскравою, але в ній були елементи ручної вишивки.

Весілля Дантеса і Дорофеєвої

Надю провів до вівтаря продюсер, адже вона його дуже поважала, він став наставником і другом. Батько не зміг приїхати, що затьмарило радість від події. Під час банкету Надя заспівала пісню нареченому, це був акт поваги і доказ любові, всім дуже сподобалося.

Потап веде Дорофєєву до вівтаря

Далі з побутом у пари все було прекрасно, виявилося, що Дантес вміє добре готувати, а дружина завжди дуже мила, добра і чуттєва, зовсім не схожа на свій сценічний образ.

Насправді Дантес часто поступається Наді, але при цьому не вважає, що він підкаблучник. Надя більш емоційна, іноді вони сваряться, але не через побут. Зазвичай це суперечки про музику і про творчі плани. Не вірте чуткам, ніхто не розлучився. Надія вчиться водити, вони недавно купили нову машину, а бюджет у них спільний. Далі планують купити своє житло, і ця мрія стає все реальнішою. Чоловік навіть сильніше і частіше став балувати дружину, то поїздки на відпочинок, то подарунки.

Пара на відпочинку

Що ж на рахунок народження дітей? Проекти на 1 + 1 з дітьми різного віку придбали собі в тренери обох. Дантес зрозумів, що дітей вона дуже любить і сильно за них переживає, але може знайти кожному слова підтримки, коли це потрібно. Так що вони вирішили, що через якийсь час звичайно будуть батьками і навіть не однієї дитини. Але поки їм доводиться займатися кар'єрою.

Фотографії

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес в автомобілі

Відверта фотосесія Дорофеєвої

Надя з Настею Каменських в Маямі

Дорофєєва та Позитив

Фото з дівочої вечірки Надії

Відео

MONATIK & Надя Дорофєєва - Глубоко ...

Відверто з Машею Єфросініною. Надя Дорофєєва (повний випуск)

Новини

Раніше Знай.ua повідомляв, що Кароль з Дорофеєвою не поділили найголовнішого.

Також Знай.ua розповідав про те, що Надя Дорофєєва шокувала фанатів новою стрижкою.

Нагадаємо, що мама Дорофєєвої відкрила всі секрети.

Крім цього Знай.ua повідомляв, що Дорофєєва та Позитив прикрасили український глянець.

Нещодавно Надя Дорофєєва показала танцювальне відео зі знімального майданчика.

Посилання