Відома співачка, переможниця популярного шоу "Танці з зірками-2018" Ілона Гвоздьова поділилася з українцями секретами краси і сяючої шкіри.

За словами зірки, достатньо дотримуватися п'яти основних правил, щоб підтримувати себе в тонусі і виглядати на всі 100%, передає "РБК-Україна".

Ілона Гвоздьова

Прекрасна новина!

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Головний пункт у списку Грвоздьовї - здоровий і якісний сон. Також знаменитість дотримується правильного харчування і п'є багато води протягом дня. Щоб бути у формі, Ілона радить виключити з раціону всього три компоненти: смажену їжу, борошняне і солодке. Але іноді вона дозволяє собі невеликі слабкості.

Ілона Гвоздьова

Також для ідеальної фігури танцівниця пропонує займатися улюбленим видом спорту. При чому Ілона впевнена, що це заняття обов'язково повинно приносити задоволення для більш ефективної дії.

Останній пункт в її списку – любов. Ілона Гвоздьова запевняє, що це почуття наділяє жінку справжньою красою і сяйвом.

Нагадаємо, перезапуск "Беверлі-Хіллз, 90210" б'є всі рекорди: як зараз виглядають зірки культового серіалу.

Як повідомляв портал Знай.uа, секс-символ "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про другий сезон: "Буде дуже несподіваний поворот".
Також портал Знай.uа писав, Netflix відпочиває: "Кріпосна" завоювала серця телеглядачів.