За вісім років існування шоу "МастерШеф" на каналі СТБ судді і творці проекту бачили багатьох персонажів. Головне завдання суддів - серед тисяч тих, хто мріє про участь у проекті, відшукати по-справжньому талановитих і гідних учасників.

Напередодні прем'єри 9-го сезону шоу, переглянувши попередні кастинги, ми зібрали ряд шкідливих порад тим, хто хоче отримати білий фартух.

Отже, що НЕ варто робити, якщо хочеш пройти кастинг "МастерШеф"

У назву свого блюда додати "а-ля".
Назвавши своє блюдо "а-ля панакота" чи "а-ля гратен", ви не додасте зайвої вишуканості або "французького" шарму, як вважає дехто.

"À la" з французької перекладається як "за подобою". Отже, суддям ви вирішили подати "подобу Панакота"?

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вирізати з фруктів, і овочів фігурки тварин.
Поставити в центр столу "їжачка" з маслин чи "папужку" з ананаса - це було модно в минулому столітті. Як зазначає Ектор Хіменес-Браво ,всіх учасників, хто на кастинг приносили такі вироби, об'єднує одне: жоден із них не потрапив в "МастерШеф".

Показати всі свої таланти.
"МастерШеф" - це кулінарне шоу, і потрапити в нього можна, якщо за 45 хвилин приготуєш гідне блюдо. Але щоб скрасити його недоліки, дехто вирішуює продемонструвати всі свої таланти. Однак, пісні, танці, анекдоти ніяк не врятують становище, якщо блюдо провальне.

Спокушати суддів
Щороку знаходяться учасники, які роблять ставки на сексуальність, а не на кулінарію. Вони кликали суддів на побачення, робили пікантні компліменти. А Ектор Хіменес Браво ніяк не може зрозуміти випадок у другому сезоні: дівчина влаштувала для нього стриптиз прямо під час кастингу. Звичайно, від справжнього кохання не втечеш, але частіше за все стратегія спокушання не спрацьовує.

Основна порада від суддів: приготуйте якісне гарне блюдо. А чим ви його приправите - нестандартною презентацією чи власною піснею – залежить лише від вашої фантазії.

Нагадаємо, екс-Холостячка Наталі прийшла на кастинг МастерШеф-9

Як повідомляв портал Знай.ua, через кілька місяців стосунків вирішили зіграти весілля фіналісти популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Еліна Павленко і Владислав Міцкевич.

Також Знай.ua писав, Микола Тищенко пройшов шлях від ресторатора до телезірки