Ще в далекому 2011 року з'явилася інформація, що 72-річного Арнольда Шварценеггера є позашлюбна дитина. У той час ця новина стала резонансною новиною, варто враховувати той факт, що народила хлопчика колишня покоївка зірки – Мілдред Патрісія Баена.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також цікаво, що про позашлюбного сина Шварценеггер розповів своїй дружині лише після того, як залишив пост губернатора Каліфорнії. Тим часом 21-річний Джозеф Баена пішов по стопах свого зоряного батька.

На сторінці в Instagram хлопець публікує знімки, на яких демонструє регулярні заняття у спортзалі та чудові результати своєї праці. Джозеф неодноразово зазначав, що тренується разом з батьком Арнольдом Шварценеггером.

Нагадаємо, з Днем Народження, залізний Арні: Швацнеггеру - 70, чим запам'яталася легенда.

Як повідомляв Знай.uа залізний Арні представив трейлер нового фільму.

Знай.uа писав, Шварценеггер показав архівне відео з "Термінатора".