У вівторок, 20 серпня, не стало легендарної людини в світі музики. Помер композитор і співавтор David Guetta Фред Рістер. Йому було 58 років. Трагічна новина з'явилася в Instagram-акаунті його друга-діджея, передає Clutch.

"Ми з Фредом Рістером розділили одні з найбільш важливих і красивих моментів у моєму житті. Разом ми створили трек I Gotta A Feeling, який 16 тижнів залишався на перших місцях американських чартів, а також Memories або When Love Takes Over. Ці записи змінили танцювальну музику і поп-культуру", - написав Guetta.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що Рістер протягом тривалого часу вів боротьбу з онкологічним захворюванням. Однак, у 2017 році він відмовився від лікування. Очевидно, музикант втратив віру в одужання і вирішив просто щасливо прожити відведений йому час.

Фред Рістер

"Мені дуже самотньо, я плачу в своєму ліжку, але думаю, що так буде краще, тому що рак завдавав йому багато страждань", - сумує за близькою людиною діджей.

Нагадаємо, в Дніпрі помер заслужений працівник фізичної культури і спорту України, почесний громадянин міста і ветеран праці Лев Йосипович Велешин.

Як повідомляв портал Знай.uа, померла незамінна актриса з серіалів "Бригада" та "Моя прекрасна няня", на рахунку якої – сотня ролей.

Також портал Знай.uа писав, що у Криму помер один із головних кремлівських пропагандистів, який був заклятим ворогом українського народу.