Ані Лорак, українська співачка в минулому, вже давно переїхала в Російську Федерацію, і здивувала своїх фанатів новим чином.

Лорак зовсім недавно розлучилася зі своїм чоловіком, і після цього вона намагається активно вести свої соціальні мережі, демонстирировать нові досягнення та зйомки з концертів. Зірка явно намагається всіма силами показати, що в неї все добре. До того ж, зовсім недавно вона розповіла, що у неї є новий обранець.

Фанати исполнительнцы підмітили, що на нових фото, зроблених перед концертом, у Лорак змінилася форма носа і обличчя - воно стало менше, а губи виглядають значно більше, ніж раніше. Шанувальники вважають, що вона не тільки зробила кілька уолов краси, але і зробила зміни у формі обличчя.

В новому пості, який Лорак запостила не так давно, вона підняла тему материнства, яке, на її погляд, кардинально змінює жінку.

Вона також опублікувала невелике відео з концерту туру "Тһе best", під час якого Ані Лорак виконує свої хіти. На сцені вона з'явилася у відвертій сріблястому платті з блискітками і продемонструвала свою фігуру.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Amazing night in Jurmala. #thebest #jurmala» (Прекрасний вечір в Юрмалі)", - написала Лорак.

Фанати одразу ж почали коментувати її зовнішній вигляд і засипати артистку компліментами: "🔥🔥🔥плаття фігура всяяя🔥", "Вам дуже йде це прекрасне плаття! Підкреслює вашу шикарну фігуру!❤️❤️🤤🤤", "Плаття як у Лободи або навпаки. Все як інкубатори", "Яке гарне плаття ,бомба наша😍", "В таких нарядах вам супер", "Ви чудова!!!😍", "Дивовижна фігурка❤️".

Також, цікавим буде той факт, що буквально в цей же момент, в мережі стало відомо, що колишній чоловік артистки знайшов собі нову дівчину. Мурат Налчаджиоглу запостив кілька сториз в Instagram, де він відпочиває зі своєю дівчиною на Балеарських островах. До того ж, він зробив несподіване визнання їй у коханні в соціальних мережах: "Сьогодні буде кращий день з любов'ю". Відомо, що нову дівчину Мурата звуть Самія Ахметова, більше про неї поки нічого невідомо.

Ані Лорак була заміжня за ним з 2009 по 2018 рік.

Нагадаємо, раніше Лорак в міні-сукні звинуватили в плагіаті Лободи: "Як інкубатори".

Також Знай.uа писав, що колишній Лорак Мурат показав трепетне фото з коханою: "Сім'я".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що онука Боярського засвітила апетитну груди в міні-бікіні: "Ух, душевне фото".