Відомий актор і режисер Олег Меншиков потрапив в реанімацію однієї зі столичних клінік. Художньому керівникові театру Єрмолової стало погано після вживання алкоголю.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Артиста екстрено доставили в лікарню. Зараз лікарі надають необхідну допомогу. Лікарі не дають жодних прогнозів, тому що режисера привезли до лікарні у тяжкому стані

Представники зірки фільмів "Покровські ворота", "Стомлені сонцем", "Сибірський цирульник" та інших поки не коментували ситуацію. Зазначимо, що з 2012 року Меншиков займає посаду художнього керівника театру імені Єрмолової.

Нагадаємо, Лорак у міні-сукні звинуватили в плагіаті Лободи: "Як інкубатори".

Як повідомляв Знай. ua, найкрасивіша жінка світу звела з розуму мільйони людей: "Боже, подаруй мені таке тіло".

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханою: "Знала, на що йде".