Екс-учасниця популярного музичного колективу "ВІА Гра" Санта Дімопулос показала відверте фото на останньому місяці вагітності. Відповідний знімок зірка опублікувала на сторінці в Instagram, пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Свій новий пост Санта супроводила фото, де вона показала досить великий животик. Санта розкрила поділ свого плаття аж до грудей, показавши його на загальний огляд. Таке фото вона супроводила розповіддю про свій сон, в якому їй приснилося, що вона вже народжує.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вночі приснилося що народжую. Реально поки нічого не готово, сумка в пологовий будинок не зібрана, лікар ще у відпустці. Завтра рівно 38 тижнів. Дівчатка, на якому тижні народжували? Особливо другого. Кажуть, вилітає швидше!", - заявила співачка. А фолловери почали відповідати на її питання і засипати дівчину компліментами в коментарях до знімка.

Нагадаємо, відчайдушна екс-"ВІА Гра" знялася оголеною на 37 тижні вагітності.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, вагітна екс-учасниця групи "ВІА Гра" засвітила в мережі дорослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча екс-віагрянка стане мамою.