Як відомо, скандальні співачки Світлана Лобода і Таїсія Повалій у День Незалежності України вважали за краще виступати в Росії.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, обидві виконавиці Таїсія Повалій та Світлана Лобода показали своє справжнє ставлення до України, коли в День Незалежності в суботу, 24 серпня, поїхали до окупантів в Росію відкривати відомий фестиваль "Нова Хвиля".

Лобода і Повалій засвітилися на відкритті Нової Хвилі 2019 в Сочі, до того ж, скандальна Повалій ще дивується, чому це її не хочуть бачити після цього українці.

Світлана Лобода виступила відразу після Філіпа Кіркорова, який відкрив фестиваль. А ось Повалій не пощастило - вона з пафосним номером виступила майже в кінці концерту, і особливо розійтися їй не дали.

А на наступний день, на ювілейний вечір композитора Ігоря Крутого повинні прибути: Ані Лорак, Світлана Лобода і український дует Artik&Asti, які також є частими гостями всіляких російських фестивалів.

Дуету кримських коллаборационисток Anna Maria також брав участь на фестивалі. Як вони оголосили у своєму Instagram, вони там збираються представляти Україну, хоча ніякі українці їх туди не відправляли.

Шоумен Сергій Притула по Anna Maria навіть навів наочний приклад поведінки - це якби хтось поїхав на зліт свінгерів в Бельгії, і заявив, що представляє Україну.

Проте, з усіх заявлених українців чомусь переживає Таїсія Повалій - подруга Януковича і эксдепутатша "Партії Регіонів" не може зрозуміти, чому після всього цього українці її недолюблюють.

Нагадаємо, що Лобода шокувала схожістю з Машею Распутіною.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський довів до сліз своєю промовою на День Незалежності.

Також портал Знай.ua писав, що Повалій і Лобода розважать Путіна.