Олена-Крістіна Лебідь, наречена Павла Розенко і відома українська телеведуча, викликала резонанс серед шанувальників своїм відвертим фото.

Олена-Крістіна Лебідь добре відома українському глядачеві, вона часто з'являється в різних шоу в якості телеведучої. Вона любить позувати перед камерами не тільки на роботі, але і в житті: дівчина часто постить нові фото в Instagram. Її нова фотографія сколихнула шанувальників, повідомляє Politeka.

На фото вона стоїть майже оголена і прикривається шматочком блакитної матерії, яка схожа за кольором на штору на задньому фоні.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"А за шторкою сидить режисер. І каже, що я стала, як вентилятор. Доброго ранку, не вентилятори мої", - підписала фото Лебідь.

Фолловери дівчини тут же почали писати їй різноманітні коментарі і залишати компліменти.

"Ааа яка класна", "Краса", "Христина, ви як завжди прекрасні", "Опа опа. Що за відверті фото пішли??))", "Вентилятор. порівняння круте, в сенсі лопаті одні стирчать", "Ну все одно у тебе там видно трусики)))", "світло мій, дзеркальце, мовчи, я вмитися підійшла))", — пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, раніше зоряні актриси "Ігри престолів" Ліна Хіді і Гвендолін Крісті разом не тільки знімаються: гарячі пляжні фото з відпочинку.

Також Знай.uа писав, що Розенко похвалився шикарним відпочинком з нареченою, українці підсипали перцю: "Вона розводила мужиків".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що наречена Розенко поділилася з публікою найпотаємнішим, подивіться які щасливі: "Я убита наповал".