Відомий український співак Сергей Бабкин часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетне і одночасно веселе відео з їх новонародженою третьою дитиною Єлисеєм. Так, артистка згадала шоу "Танці з зірками", де вони з Сергієм нерозлучно танцювали в парі і ритмічно порухалася з малюком біля басейну. Варто відзначити, що все дружне сімейство Бабкіних вирушило на відпочинок в сонячну Сардинію, Італія.

"@tanci1plus1 💫
Пам'ятаєте, як ми з @babkin_officialзапалювали? 🔥 Який наш танець вам запам'ятався найбільше?", - поцікавилася Сніжана. Фолловери залишилися в захваті: "Ваші танці всі було просто супер🤩🤩🤩🤩🤩🤩 обожнюємо вашу пару і вашу родину💗позитивчики💗💗💗", "Красуня🧚🏻‍♀️з маленьким принцом! ", "Танці з зірками, були тепер 🕺 танці з зірочкою 🌟!!!👏👏👏", "ОБОЖНЮЮ!!!", "Ви така класна і стильна, дякую за позитив :) 🔥❤️🔥".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!