Зірка студії Квартал 95 Олена Кравець зважилася взяти участь у новому сезоні популярного проекту “Танці з зірками”. У неділю, 25 серпня відбувся перший прямий ефір шоу від 1+1. Гумористка вийшла на паркет у парі з Максом Леоновим - віце-чемпіоном світу в латиноамериканській програмі танців. Вони виконали фокстрот під пісню Adele “Someone like you". І судді, і глядачі залишилися у захваті від танцю пари. Багато хто пророкують зірці навіть перемогу в шоу.

Як зізналася Олена “Знай.uа”, на проект вона прийшла з “бажанням спробувати щось нове, опанувати нову територію”.

Олена Кравець і Макс Леонов

“Чесно скажу, амбіції якісь, звичайно, у мене є, але я не прихильник жорсткої конкуренції, тому я йду більше за задоволенням!” - поділилася артистка.

Кравець ми зустріли на 5-му фестивалі KvartalFest, який пройшов 23 серпня в селищі Підопригори Лебединського району Сумської області. Це велике свято на честь Дня Незалежності України, який організовують Квартал Концерт, студія Квартал 95 та інші партнери. У перервах між сценками ми змогли поговорити з гумористкою і про “Танці”, і про дружбу з Зеленським, і про старшу доньку-красуню.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Олена, ви не потрапили на вечірку-презентацію “Танців з зірками”. Ваш партнер, Макс Леонов, був один. Як тоді сказав ведучий Юра Горбунов, ви не тільки круто жартуєте, але і круто танцюєте. А як ви оцінюєте свою майстерність?

Скажімо так, я постараюся виправдати очікування Юри Горбунова і не розчарувати після цієї фрази всіх телеглядачів.

Я не можу нічого сказати поки що, тому що, як з'ясувалося, це не так легко, як очікувалося. Я десь навіть, напевно, переоцінила легкість процесу. Мені здавалося, що там такого.

А яка основна складність?

Техніка! Те, що напрацьовується у професійних танцюристів 15-20 років, а у тебе повинно вийти за кілька тижнів або місяців. Це як чіп імплантується, це навичка організму, це м'язова пам'ять, не з'являється просто так, це як машину водити.

Ви з КварталФестом проїхали 19 міст України за практично півмісяця. Що найбільше вражає на таких концертах?

Це були соціальні концерти, на них не продавалися квитки, вхід був вільний для всіх, тому кількість людей вражає. До цього неможливо звикнути! Те, що ми виступали на відкритих майданчиках, і деколи це були такі красиві місця, особливо в Буковелі, у фортеці Білгород-Дністровській. Клас! Це трошки був День бабака, тому що одне і те ж, але люди насправді скрізь різні. Скрізь був класний і теплий прийом, але якийсь характер кожного міста, кожного регіону все одно відчувається в реакції на жарти, в тому, як люди дивляться, підспівують, реагують.

Лєна на КварталФесті в Підопригори

Володимир Зеленський тепер президент України. Вас, мабуть, кожен раз про нього запитують. Стало більше уваги до вас і Кварталу після виборів?

Ситуація прихильна - інфопривід, звичайно, шикарний. Ясна річ, нас про це запитують, не бачу нічого поганого, тому що нам самим цікаво, як ми далі будемо розвиватися, а ми будемо! І, звичайно, це все відкладає відбиток на наше повсякденне життя, тому так, напевно, більше питань до нас, до Володі. Це нормально.

Вам вдається хоч іноді спілкуватися з Зеленським?

Так, ми на зв'язку! Він не вийшов з нашої спільної групи у Вайбері. Він там залишається. Жартує рідко, але влучно. Ясна річ, що тепер він не такий активний в цій групі. Але він там є і не видаляється.

Про вашу дочку Марію все частіше пишуть у ЗМІ як про красуню та модницю. Їй лише 16 років, не боїтеся, що публічність посилить її життя, з'явиться зіркова хвороба?

Ні, не боюся, її ніхто не транслює в сім'ї - цю хворобу, тому їй нема звідки черпати її, розумієте?

Дочка незабаром може затьмарити вас. Не хвилюєтеся через це?

Так! Звичайно! Будь ласка! Нехай це станеться!

Багато уваги до Маші і з боку хлопчиків. Вже є бойфренд у неї?

Дуже інтимна сторона її життя. Не можу вам нічого сказати. Вона мені не все розповідає, я думаю.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" розповів, як пройшов KvartalFest 2019 в Підопригори - який особливий подарунок зробив Квартал 95, що сказав Зеленський у відеозверненні і як виступила Тіна Кароль.

Також повідомлялося, як презентували нові “Танці з зірками” в оранжереї на ВДНГ у Києві.

Також читайте про те, що відомо про новий сезон "Танців з зірками".