Глядачі нарешті дочекалися виходу улюбленого танцювального шоу країни "Танці з зірками", а разом з тим і появи на паркеті неймовірної та харизматичної танцівниці - гумористки Олени Кравець та Женя Кот. Свіжий випуск виявився багатим на сюрпризи. Якою веселою вона б не здавалася на сцені, в її житті є місце усій палітрі емоцій. Також Кравець поділилась із шанувальниками особистим.

Якою веселою вона б не здавалася на сцені, в її житті є місце усій палітрі емоцій. Олена не просто гумористка — вона людина, багатогранна і глибока. Участь у проекті - це перш за все для акторки, показати її багатогранність на сцені. Довести, що вона може бути зовсім не такою, яку її звикли бачити мільйони українців.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Той факт, що я працюю в гумористичному жанрі, зовсім не означає, що так проходить все моє життя", - зазначила Олена Кравець.

Шоу Танці з зірками

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Як і будь-яка людина, я можу бути сумною. Мені теж буває погано і боляче, — відверто розповіла Олена. — Я вже давно не Лєночка з "Кварталу". Я насамперед жінка. А танці для мене сьогодні — це звільнення".

Саме такою, щирою і зворушливою, Кравець вийшла на паркет разом зі своїм партнером по "Танцях з зірками" Максимом Леоновим. Пара виконала чуттєвий фокстрот під ліричну композицію Adele — Someone like you.

зіркова пара

Судді не лише потішили учасників доволі високими оцінками, а й зауважали, що очі Олени Кравець просто палають на сцені.

Нагадаємо, мережу зворушило те, як старша донька Олени Кравець підтримала зіркову матусю.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Кравець розповіла, що думає про свою участь у танцювальному шоу.

Також портал Знай.ua писав, що українцям показали, як пройшла презентація "Танців з зірками" на ВДНГ.