У п'ятницю, 23 серпня, стало відомо, що у відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк запідозрили рак мозку. Про те, що у 48-річної зірки серіалу Моя прекрасна няня онкологія написало видання Дні.ру з посиланням на популярний глянець Таємниці зірок. Так, медіа пише про те, що спровокувати захворювання могла процедура ЕКО, яку Заворотнюк зробила для того, щоб народити дитину своєму чоловікові Петру Чернишову. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дуже схоже на слід від біопсії загрудинних вузлів. За грудину лізуть, щоб виключити лімфосаркому або лімфогрануломатоз – різновиди раку крові. Тобто колеги шукали джерело пухлини", – цитує видання лікаря.

Анастасія Заворотнюк поки ігнорує тисячі повідомлень від стурбованих шанувальників і ніяк не коментує новину про онкологічну хворобу. Першим мовчанку порушив її концертний директор Стас Христовий. Відповідати конкретно на питання він не став, а лише заінтригував неоднозначним заявою публіку.

"На початку вересня Настя дасть велике телевізійне інтерв'ю. Ви дізнаєтеся всю правду з перших вуст. Настя все розповість, поулибається… Йде робочий процес", – повідомив Христовий.

Нагадаємо, що у зірки серіалу "Моя прекрасна няня" виявили рак.

Як повідомляв портал Знай.ua, Заворотнюк роками приховувала страшний діагноз.

Також портал Знай.ua писав, що у мережі з'явилася інформація про смертельну недугу Анастасії Заворотнюк.