Ні для кого не секрет, що між Юрієм Фальосою і Ані Лорак був роман: більше того, пара прожила у цивільному шлюбі вісім років. Проте сам Юрій без сорому заявив, що перший постільний досвід з Кароліною відбувся, коли майбутній співачці було... 13 років. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ось як продюсер прокоментував свій перший постільний досвід з підопічною:

"Це було щось неправильне таке, спонтанне, тому що це було вперше... Це було не сказати, щоб сильно приємно... Бажання, яке протягом року тримається, воно виплеснулося, цього не можна розцінити з почуттями і відчуттями - оргазму. Це сталося, нарешті".

За словами Юрія, тоді він не звернув увагу на вік юної співачки - мовляв, вона виглядала старше своїх років, та й взагалі, "це не має сенсу".

Нагадаємо, що полуголую Ані Лорак жорстко рознесли за зовнішній вигляд.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лорак підігріла чутки про вагітність одним фото.

Також портал Знай.ua писав, що Ані Лорак опублікувала новий пост і викликала резонанс в мережі.