Олена Кравець вразила всіх жіночністю і ніжністю на першому ефірі нового сезону танцювального шоу "Танці з зірками" на телеканалі 1+1. Гумористка вийшла на паркет в парі з Максом Леоновим - віце-чемпіоном світу в латиноамериканській програмі танців. Вони виконали фокстрот під пісню Adele “Someone like you". І судді, і глядачі залишилися в захваті від танцю пари. Багато хто пророкує зірці навіть перемогу в шоу. В ексклюзивному інтерв'ю Знай.uа Олена зізналася, що на практиці виявилося все не так легко, як здавалося спочатку зі сторони.

Раніше Олена ділилася, що стала заручницею образу гумористки та проєкт для неї є, в якомусь роді, звільненням. Як зізналася артистка, вона прийшла на проект з “бажанням спробувати щось нове, опанувати нову територію”, а розмови про її перемогу є поки передчасними.

"Чесно скажу, амбіції якісь, звичайно, у мене є, але я не прихильник жорсткої конкуренції, тому я йду більше за задоволенням!"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ведучий шоу Юрій Горбунов зазначив, що Олена дуже добре танцює. Сама Кравець дуже скромно відповідає на таку похвалу:

"Я постараюся виправдати очікування Юри Горбунова і не розчарувати після цієї фрази всіх телеглядачів"

Дівчина стверджує, що на практиці виявилося все не так легко і просто, як їй здавалося з самого початку. Професійні танцюристи витрачають багато років на вивчення та освоєння технік, які їй належить освоїти за кілька тижнів.

"Я десь навіть, напевно, переоцінила легкість процесу. Мені здавалося, що там такого."

Поділилася Кравець и подробицями відносин з донькою Машею. Артистка стверджує, що не боїться, що її донька "підчепить" зіркову хворобу:

"Її ніхто не транслює в сім'ї - цю хворобу, тому їй немає звідки черпати її, розумієте?"

Також Олена тішить себе надією, що незабаром її красауня-донька перевершить і затьмарить зоряну маму:

"Будь-ласка! Нехай це станеться!"

Маша Кравець
Маша Кравець

Проте, не дивлячись на надзвичайну красу Марії, Олена відмовилася ділиться подробицями особистого життя доньки. Більш того, вона впевнена, що донька не все їй розповідає.

"Дуже інтимна сторона її життя. Не можу вам нічого сказати."

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" розповів, як пройшов KvartalFest 2019 в Підопригори - який особливий подарунок зробив Квартал 95, що сказав Зеленський у відеозверненні і як виступила Тіна Кароль.

Також повідомлялося, як презентували нові “Танці з зірками” в оранжереї на ВДНГ у Києві.

Також читайте про те, що відомо про новий сезон "Танців з зірками".