Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кумедними кадрами із відпочинку, відправившись в сонячний Бодрум з мамою Катериною. Так, артистка вже оселилася в розкішному готелі, показавши вид з номера, басейн і сніданок, а ще особистого батлера.

"Мій ранок", - лаконічно підписала Нікітюк. Варто відзначити, що все літо Леся провела "на валізах". Вона плавала в Одесі з дельфінами, їздила в Італію на весілля Регіни Тодоренко і Влада Топалова, відвідала Одеський кінофестиваль, а також колесила по всій Україні з новим проектом "Le маршрутка", показуючи неймовірні куточки нашої країни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.