Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішною серією кадрів, з'явившись на шоу "Танці з зірками" в якості ведучої і виконавши новий літній хіт "Вабити". Так, артистка спочатку приміряла довге блискуче плаття з глибоким декольте, а для виходу на паркет обрала коротеньке шовкове вбрання на тонких бретелях.

"#танціззірками#тинакароль #tinakarol
Ph @spromojna ", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Хто створив це шикарне плаття??? 😍🙌❤️", "Велич і шарм змінилися кокетством і шаленою енергією. Запалила так, що Мама дорога. Тобі не можна брати участь у Танцях, ти всіх переможеш. Ми кайфонули по повній від твоїх танців💥🔥", "Вчора запалила і мало не спалила танцпол🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "я звичайно не пожежник, але це вогонь🔥", "Наша красуня,підірвала танцпол😻😻🔥", "Занадто красива 😍", "Це було шикарно 😍😍🔥🔥🔥", "Приголомшлива 😻💥".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.