До Дня Незалежності України Артем Гагарін презентував пісню-визнання в коханні до всієї Україні. А допомогли йому в цьому представники українського шоу-бізнесу - (DZIDZIO, Світлана Тарабарова, Влад Яма), спортсмени(Олександр Зінченко) і навіть представники партії "Слуга народу" Юзік і Олександр Скічко.

Учасник студії "Квартал 95" Артем Гагарін випустив перший україномовний трек в своєму репертуарі - "Танцюй, Україно".

"Ця пісня була написана ще рік назад, спеціально до Дня Незалежності. Цілий рік люди, що слухали її, запитували мене, де її можна знайти, скачати, але пісня так і залишалася в архівах. А зараз, мені здається, прийшов час презентувати її публіці" - сказав Гагарін.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сучасний біт треку в поєднанні з етнічними мотивами однозначно робить цю пісню хітової. Сам шоумен описує її так:

"Дуже хотілося написати патріотичну пісню про Україну, але без всякої "шароварщини", щоб вона була сучасною, качовой, але при цьому просоченої українським колоритом".

В lyric-відео можна побачити багатьох українських знаменитостей, таких як: Євген Кошовий, DZIDZIO, Юрій Ткач, Олександр Пікалов, Світлана Тарабарова, група OnIOna, Влад Яма, Олександр Скічко, Юрій Корявченков, група Magic Five, Олександр Зінченко, Макс Єжов, Денис Христовий, Юрій Горбунов, Євген Кот та спеціальний Зе!Гість - у вигляді розмитої картинки Володимира Зеленського, яка не завантажується в телефоні.

Варто відзначити, що вихід кліпу є дуже символічним, адже інша актриса студії "Квартал 95" - Олена Кравець стала однією з учасниць танцювального шоу "Танці з зірками". Дівчина в неділю, 25 серпня запалила на паркеті легендарного шоу.

Її колеги креативно підтримали Олену, виклавши відео в соціальній мережі.

"Перетанцюй там всіх" -закликають друзі і колеги Кравець.

На кадрах можна побачити всіх причетних до створення репертуару студії "Квартал95" в компанії з милими песиками

Нагадаємо, раніше пародист Зеленського Юрій Великий довів до сліз українців зворушливим відео.

Також "Знай.uа" писав, що зірки Квартал 95 виступлять на KvartalFest в 19 містах України.

Крім цього, Служба безпеки України заявила про затримання члена радикального угрупування з підозрою в підготовці теракту під час святкування Дня прапора та концерту Кварталу 95 у Сумської області.