Дружина актора студії "Квартал 95", Євгена Кошового викликала фурор. Чарівна Ксенія приголоммшила фанатів своєю публікацією в соціальній мережі Instagram. Так, прекрасна жінка знову порадувала фолловерів новим фото. На ньому вона виглядає просто неперевершено.

На дівчині надітий ніжний комбінезон, бузкового відтінку. Вона зазначила, що це сама її улюблена річ у гардеробі. Трохи раніше, була опублікована ще одна серія фото, де Ксенія зображена в неймовірно красиве платтячко, яке їй неймовірно підходить.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Легкий макіяж, вільне плаття. Що ще потрібно, щоб зробити шикарне фото. Мабуть, так і подумала дружина Євгена Кошового, коли робила ці знімки. І не помилилася, фанати дійсно оцінили знімки.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Королева", "Боже, як же ви гарно виглядаєте", "Божественно красиво", "Тепер це мій найулюбленіший комбінезон", "Як же пощастило твоєму чоловікові з таким скарбом як ти", - взялися коментувати дану публікацію фанати Ксенії Кошовий.

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До речі, місце проведення фотосесії було обрано дещо екстравагантне. На локації, де були зроблені фото, стоїть величезний пуфик, а на тлі висять ляльки на мотузочках. Трохи моторошно, але від цього не менш красиво. Фотограф відмінно попрацював.

Нагадаємо, п’яний натовп накинувся на Кошового із Кварталу 95: "Битися треба - так бийся!"

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.