З 24 по 29 серпня в російському Сочі проходить музичний фестиваль "Нова хвиля". І крім конкурсантів, на конкурсі виступають вже відомі, в основному російські зірки. Так, серед старих і нових рос-селебріті засвітилися також українські, наприклад, Світлана Лобода та Ані Лорак. На сторінці конкурсу в Instagram з'явилися фото, на яких видно Світлану на сцені.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як видно, Світлана відображена на сцені "Нової хвилі", вона співає і танцює разом зі своєю підтанцьовкою. При цьому видно, що зірка вийшла на сцену в дивному вбранні, який нагадує кольчугу. Сценічний наряд Лободи оголив навіть дуже інтимні місця на її тілі. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, але реакція вельми неоднозначна.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.